Prefabrik Ev

Wiki Article

Bununla beraber hızlı kurulum olanağını da beraberinde getirmesiyle birlikte çok fazla tercih edilmesini sağlamaktadır. Yapmanız gereken hemen bizimle iletişime geçmeniz ve satış ofisimizi ziyarete gelerek istediğiniz ev ile ilgili süreci başlatmaktır.

Prefabrik evlerin ömrü standart olarak 30 ila 40 yıl olarak belirtilmektedir. Diğer konut modellerinde olduğu gibi genel bakımları düzenli olarak yapıldığında çok daha uzun yıllar kullanım imkanı kazandırılmaktadır. Prefabrik evlerde iklimlendirme enerji maliyeti nasıldır? Sesi geçirir mi?

You'll be able to e-mail the site operator to let them know you have been blocked. Please incorporate what you ended up undertaking when this web site came up plus the Cloudflare Ray ID uncovered at The underside of the site.

Dört mevsim kullanıma uygundur. Yazın aşısı ısınma kışın ise ısınmama sorunları yaşanmaz.

Konforlu bir kullanım sağlayan tek katlı prefabrik evler dimension bir evden ne beklediğinize bağlı olarak dış cephe tasarımından iç yerleşimine kadar her şeyi beklentileriniz doğrultusunda sunuyor.

Prefabrik ev temeli üretici firmanın vereceği plana göre atılmaktadır. En doğru uygulama içwithin aşağıdaki zemin betonu uygulama videosunu izleyebilirsiniz.

Measurement sunduğu hizmetler dışında eviniz tamamlandıktan sonra bir challenge yaşadığınızda firmada muhatap bulup gereken çözümlerin hızlı bir şekilde sağlanabilmesi konusuna dikkat edin,

At this point, you can get specific information and facts from the company. On the other hand, A further vital problem that establishes the price is the walls. The choice needs to be made making an allowance for the wall thickness and the outside facade and insulation to the partitions, and cost comparisons ought to be built appropriately.

Binada soba kullanımı varsa baca deliklerinin de dikkate alınması gerekmektedir. Prefabrik evler kaç kata kadar yapılabiliyor?

Sözleşme ile eviniz üretilirken firmanın vereceği su basman systemına göre prefabrik evinizin zemin betonunu hazırlatın

Prefabrik evlerin duvar bloklarında özel paneller arasına yüksek dansite yoğunluğunda yüksek yalıtım kazandıran izolasyon malzemesi kullanılmaktadır. Standart bir prefabrik binanın dış duvar kalınlığı 10 cm’ye ulaşmakta olup klasik betonarme binalara göre yüksek ısı ve ses yalıtımına sahiptir.

Prefabrik ev cıvata somunlu ve geçmeli yapı sisteminin verdiği avantajlar sökülerek farklı yerlerde tekrar kurulum yapılabilir.

Prefabrik yapı sisteminde duvar panelleri özel levhalar arasına yüksek dansitede yalıtım dolgu malzemesi kullanılarak hazırlanır. Duvar panellerinin sağladığı yalıtım değeri tuğla veya gazbetonlu binalara göre yüzde altmışa varan oranlarda daha yüksektir.

Prefabrik ev satın prefabrik ev fiyatları alırken mantolama uygulamasını da fiyata dahil ettirebilirsiniz. Ayrıca mantolama işlemi ile uğraşmak zorunda kalmazsınız.

Report this wiki page