The best Side of prefabrik ev fiyatları

Wiki Article

Bilinenin aksine prefabrik evler m2 üzerinden fiyatlandırılmamaktadır. Proje bazında fiyatlar değişebilir. Örneğin prefabrik evin balkonunun genişletilmesi, evin salonunun genişletilmesiyle aynı oranda fiyatı arttırmamaktadır.

Anahtar teslimi prefabrik ev zemin betonu dahil A’dan Z’ye evin oturumunuza hazır dimensions teslimini ifade eder.

Betonarme evlerde ise işçilik kalitesi, ustanın becerisine ve malzemelerin saha koşullarına bağlı olarak değişkenlik gösterebilir.

Dört mevsim kullanıma uygundur. Yazın aşısı ısınma kışın ise ısınmama sorunları yaşanmaz.

Evet, prefabrik evlere doğalgaz bağlanabilir. Prefabrik evler, betonarme evler gibi kalıcı yapılar olduğundan, doğalgaz idarelerinden onaylı bir projeyle doğalgaz tesisatı döşenebilir ve kullanıma hazır hale getirilebilir.

Tasarımında kullanılan özel programda yapı statiği, mekanik tesisat projeleri aynı anda yapıldığından ekstra masraflar gerektirmez

İletişim formunda paylaştığım kişisel verilerime ilişkin Aydınlatma Metnini okudum. Paylaştığım kişisel verilerimin işlenmesine açıkça rıza gösteriyorum.

Prefabrik evlerin duvar bloklarında özel paneller arasına yüksek dansite yoğunluğunda yüksek yalıtım kazandıran izolasyon malzemesi kullanılmaktadır. Standart bir prefabrik binanın dış duvar kalınlığı 10 cm’ye ulaşmakta olup klasik betonarme binalara göre yüksek prefabrik ev fiyatları ısı ve ses yalıtımına sahiptir.

Isı ve ses yalıtımı prefabrik evlerin en önemli özelliklerinden biridir. Kurulacak binaların iklim özelliklerine bağlı olarak gerekli yalıtım malzemeleri edirne prefabrik ev kullanılmalıdır.

Özge Yapı olarak malzeme ve işçilik hataları ve oluşabilecek aksilikler durumunda 2 yıl servis destek tekirdağ prefabrik ev fiyatları garantisi verilmektedir. Kullanımdan kaynaklı oluşabilecek sorunlar garanti kapsamında değildir.

Sizlere her zaman en kaliteli ürünü en hızlı şekilde sunma idealiyle yıllardır çalışan firmamız hız edirne prefabrik ev kesmeden yaptığı işlere devam etmektedir.

Siz de uygun fiyata kaliteli bir prefabrik eve sahip olmak isterseniz, tesislerimizde kaliteli malzemeler kullanılarak ve standartlara uygun olarak üretilen prefabrik evinize en uygun fiyatlarla kavuşabilirsiniz.

Bunun yanı sıra betonarme yapılarla karşılaştırdığımızda prefabrik evler ve fiyatları daha uygun kalmaktadır. Prefabrik evler deprem bölgelerinde ve hobi evleri olarak kullanılmaktadır. Bu evlerin malzeme kalitesi ve prefabrik kırklareli prefabrik ev evler ve fiyatları Nova Prefabrik güvencesi altındadır.

Prefabrik ev modelleri arasında tercih yaparken dikkat edilmesi gereken en önemli konulardan biri de fiyat olmaktadır. Bizimle iletişime geçerek istediğiniz özelliklere sahip tek katlı prefabrik evlerin fiyatlarını öğrenebilirsiniz.

Report this wiki page